about-us-image about-us-image about-us-image about-us-image about-us-image

PREDSTAVITEV

Neposredno ob izhodu iz glavne ceste Ljubljana – Koper se nahaja manjše mestece Divača, ki predstavlja najpomembnejše prometno središče Krasa. S svojo lego, ki je v neposredni bližini Italije in komaj 25 km od morja, odlično prometno infrastrukturo (izhod iz glavne avtocestne povezave ter železnica) je Divača poleg tranzitnim gostom izredno zanimiva tudi, kot izhodišče za spoznavanje kraške pokrajine, ki jo bogatijo številne svetovno znane naravne znamenitosti, kot so: Škocjanske jame, Vilenica, LipicaŠtanjel, …

Hotel je družinsko voden , odraža sodobno arhitekturo slikovitega kraškega okolja in s svojim komfortom ter sledenjem sodobnim kulinaričnim trendom zagotavlja še tako zahtevnim gostom nepozabna doživetja.

OSNOVNA DEJAVNOST

Osnovna dejavnost Hotela Malovec je nudenje kakovostnih namestitvenih in gostinskih storitev s poudarkom na individualnem odnosu do gosta.

ZAKAJ NAS OBISKATI?

Zaradi svoje lege je hotel Malovec izredno zanimiv za tranzitne goste. Kapacitete restavracije so ob predhodnem naročilu namenjene tudi večjim zaključenim družbam ob raznih srečanjih, obletnicah, predstavitvah in zabavah.

Sama Kraška pokrajina in njene znamenitosti pa so idealne za izletniški turizem, kratke oddihe in krožne ture, poseben poudarek pa je tudi na kolesarskem turizmu.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Poslanstvo družbe je kakovostno opravljanje hotelskih, gostinskih in drugih dodatnih storitev, ki temeljijo na gostoljubju, vrhunski kvaliteti in individualnem odnosu do gosta.

.Doseči želimo prepoznavnost z vrhunsko kakovostjo in odličnostjo, ki naj bo vodilo k poslovnemu uspehu, zadovoljstvu gostov in zaposlenih.

Pozdravljeni v Divači – Pozdravljeni v Hotel Malovec!

Prijazni & Ekskluzivni 

Osebje Hotela Malovec